De buitenschoolse opvang is kleinschalig opgezet, maximaal 13 kinderen per groep en wij hebben 2 groepen.

Buitenschoolse opvang kan ook in combinatie met opvang voor het kinderdagverblijf worden aangevraagd. Op deze manier hoeven ouders en verzorgers met meerdere kinderen niet naar twee verschillende locaties om hun kindjes op te halen. Zo behouden wij een kleinschallige en knusse buitenschoolse opvang. Broertjes en zusjes zien elkaar en dat is voor de kinderen erg vertrouwd.

Onze buitenschoolse opvang is heel huiselijk en persoonlijk. Dit spreekt de kinderen erg aan. Tevens heeft de buitenschoolse opvang als enige opvang een indoor klimkooi (te denken aan de constructies bij de bekende ballenbakken en speelparadijsen) en in eigen tuin een voetbalkooi.

Met zulke kleine groepen (voor de begrippen buitenschoolse opvang) is het tijdens de schoolvakanties heel overzichtelijk en kunnen we op een goede manier leuke uitstapjes organiseren zoals een bezoek aan speeltuinen, de bibliotheek, of het speelbos. En nog veel meer.

Natuurlijk doen wij ook veel op de locatie zelf. Waaronder knutselactiviteiten, cakjes en taarten versieren, tenten maken, muziek activiteiten, kadootjes maken voor de papa’s en de mama’s .

Ook de BSO werkt met de zelfde maandelijkse thema’s en wij proberen op deze educatieve manier iets bij te leren.