Mijn naam is Nicole Saïdi – Wilms,  moeder van 3 kinderen, sinds 1996 samen met mijn man, Samir en eigenaar van het kinderdagverblijf De Ridderspeelzaal in Almere Muziekwijk. Toen ik in 2008 op zoek ging naar een kinderdagverblijf, kon ik er geen vinden dat écht voldeed aan mijn wensen, waar ik de zorg over mijn kinderen met een gerust hart aan toe durfde te vertrouwen. Daarom besloot ik er zelf een op te richten; De Ridderspeelzaal. Niet alleen voor mijn eigen kinderen, maar dat gevoel van vertrouwen wilde ik aan alle ouders geven. Dit doe ik na al die jaren nog steeds met heel veel liefde.

In mijn werk op het kinderdagverblijf kan ik mijn ervaringen uit het verleden goed toepassen. Al jong paste ik altijd op de kindjes in de straat, bij kennissen en familie. Ik was altijd te vinden daar waar ik met kleine kindjes kon spelen. Ik heb gewerkt als incassomedewerker, het organiseren en deadlines bewaken komen nu goed van pas.

Ik vind het super dat ik al mijn creativiteit kwijt kan in het verzinnen van leuke projecten bij onze opvang. Zo hebben wij een ballenbakkamer, legowand, een panna (voetbal) kooi, inground trampoline en niet te vergeten onze indoor klimkooi. Ik vind het erg leuk om mee te denken met de dingen waar je als ouder tegenaan loopt. Daarom organiseren wij voor onze kinderen ook wel eens eenmalige weekendopvang voor bijvoorbeeld Sinterklaas aankopen of  een romantisch avondje uit voor de ouders. Daarnaast vind ik het een hele eer én bijzonder idee dat de kinderen die later groot zijn met fijne gedachten terug denken aan hun jeugd. Wij dragen toch een groot steentje bij in het vormen en ontwikkelen van de kinderen voor later. Ik vind het belangrijk dat kinderen opgroeien met zelfvertrouwen en positiviteit, zodat zij sterke persoonlijkheden ontwikkelen.

Ik ben altijd bij ons op de kinderopvang op maandag, dinsdag en woensdag maar als het nodig is ook op de donderdag en de vrijdag. Als ik niet bij De Ridderspeelzaal ben, kun je me vinden in de sportschool of thuis met mijn eigen kinderen.

Kom gerust eens een kijkje nemen bij De Ridderspeelzaal, als je een afspraak maakt geef ik je graag een rondleiding.

Veel liefs

Nicole Saïdi- Wilms