De buitenschoolse opvang is kleinschalig opgezet, maximaal 14 kinderen. Dit maakt het het heel huiselijk en persoonlijk.
Buitenschoolse opvang kan ook in combinatie met opvang voor het kinderdagverblijf worden aangevraagd. Op deze manier hoeven ouders en verzorgers met meerdere kinderen niet naar twee verschillende locaties om hun kindjes op te halen. Zo behouden wij een kleinschallige en knusse buitenschoolse opvang. Broertjes en zusjes zien elkaar en dat is voor de kinderen erg vertrouwd.

De buitenschoolse opvang is kleinschalig (maximaal 14 kinderen) opgezet, wat het heel huiselijk en persoonlijk maakt. Dit spreekt de kinderen erg aan. Tevens heeft de buitenschoolse opvang als enige opvang een indoor klimkooi (te denken aan de constructies bij de bekende ballenbakken en speelparadijsen) en in eigen tuin een voetbalkooi.

Met zo een kleine groep (voor de begrippen buitenschoolse opvang) is het tijdens de schoolvakanties heel overzichtelijk en kunnen we op een goede manier leuke uitstapjes organiseren.
Te denken aan; speeltuinen, bibliotheek, speelbos. En nog veel meer.

Natuurlijk doen wij ook veel op de locatie zelf.
Knutselactiviteiten,cakjes en taarten versieren, tenten maken, muziek activiteiten, kadootjes maken voor de papa's en de mama's en nog veel meer.

Ook de BSO werkt met de zelfde maandelijkse thema's en proberen wij op deze manier educatief iets bij te leren.

1 a 2 per maand komt er een sportdocent om gymlessen samen met de leidsters te geven aan de kinderen die er die dag zijn.

  • ridderspeelzaal_bso1
  • ridderspeelzaal_bso2
  • ridderspeelzaal_bso3
  • ridderspeelzaal_bso4